ஐ●ღ♥Csajszioldal♥ღ●ஐ

Igazi csajszioldal,csajszitól,csajsziknak.!.(:


A szereplők életrajzai:


Robert Pattinson

 

Születési név: Robert Thomas Pattinson

Születési idő: 1986. május 13.

Születési hely: London, Nagy Britannia

Foglalkozás: színész, modell

Családi állapot: nőtlen, nincs gyerek

Becenév: Rob, Rpattz, Spunk Ransom

Névnap: július 7.

Csillagjegy: bika

Magasság: 185 cm

Szem: sötétzöld

Haj: szőkésbarna

Robert 1986. május 13-án született Londonban. Már gyerekként sokoldalú tehetségnek bizonyult sportban és zenében is. 10 évesen kezdett zongorázni és gitározni, de atlétikában és futballban is szép eredményeke ért el. 

15 évesen kezdett színészkedni és először színházi darabokban játszott. Majd csatlakozott a Barnes Theatre Club-hoz és szerepeket kapott a "Macbeth"-ben és a "Mi jöhet még?"-ben. Első filmszerepét a német, Gyűrű átka c. filmben kapta, ahol Gishelher-t alakította. A film nem lett túl nagy siker, de ahhoz elég volt, hogy néha megismerjék az utcán.

Reese Witherspoon filmjében a Vanity Fair-ben Rawdy Crawley szerepét kapta meg, de olyan kicsi szerep volt, hogy ki is vágták a filmből és csak a DVD verzión találhatóak meg.

A hatalmas áttörést A Harry Potter széria negyedik része, a Harry Potter és a Tűz serlege hozta meg számára, ahol Cedric Diggory-t játszotta. Csak pozitív visszajelzéseket kapott és a Times Online úgy említette meg, mint a holnap brit sztárja (British Star of Tomorrow).

Egy ideig jegelte színészi karrierjét, és inkább modellként próbált szerencsét és ő lett a Hackett őszi kollekciójának arca.

Mikor 2007-ben megkezdődtek a tárgyalások a Twilight megfilmesítéséről, Catherine Hardwicke-t választották rendezőnek; Catherine egyből Kristen Stewartra és Robertre gondolt, Bella és Edward szerepére. A "meghallgatás" Catherine lakásán történt, ahol a rendezőnő szobájában Kristen és Rob előadtak egy romantikus jelenetet, és végül Catherine úgy döntött, hogy ők kapják a főszerepet.
Kirsten Stewart

 

Születési név: Kristen Jaymes Stewart

Születési hely: Los Angeles,California,USA

Születési idő: 1990. április 9.

Foglalkozás: Szinésznő

Családi állapot: Hajadon, nincs gyereke

Becenév: Kris

Névnap: Október 19.

Csillagjegy: Kos

Magasság: 168 cm

Szemszín: Kék

Eredeti hajszín: barna

1990 Április 9-én született, bátyjával Cameron-al és szüleivel Los Angelesben élnek.

Édesapja tv-s producerként dolgozik a Fox tv csatornánál.                                                         

Április 9-én ünnepli a születésnapját Dennis Quaid is akivel együtt szerepelt a Cold Creek Manor c. filmben 2003-ban.

Los Angelesben született, de kiskorában Coloradoban éltek és csak késöbb költöztek vissza Los Angelesbe.

Az ismertséget a Pánikszoba c. film hozta meg neki, melyben Jodie Foster lányát játszotta - ezt a szerepet Hayden Panettiere is szerette volna megkapni, de Kristen lett a befutó.

Tehetségét mi sem bízonyítja jobban, hogy 3 egymást követő évben is jelölték a Young Artist Awards-ra - 2003-ban a Pánikszoba, 2004-ben a Jéghideg otthon és 2005-ben az Undertown c. filmekben nyújtott alakításáért.Anna Kendrick

 


Születési név: Anna Kendrick

Születési idő: 1985. augusztus 9.

Születési hely: Portland, Maine, USA

Családi állapot: hajadon

Becenév: Ann

Magasság: 163 cm

Hajszín: barna

Anna Kendrick (1985. augusztus 09.) amerikai színésznő. Portland városában, Maine-ben született. Van egy bátyja, Michael Cooke Kendrick, aki szintén színész: szerepelt a 2000-res Looking For An Echo című filmben. Mindketten a Deering High School-t végezték Portland-ben. 

Első színészi tapasztalata tíz évesen volt, amikor is a szülei meggyőzték, hogy menjenek át Portland-ből New York-ba néhány meghallgatásra. 13 évesen, 1998. augusztusában megkapta Dinah szerepét egy Broadway musical-ben, a High Society-ben. Alakításáért Theatre World Award-ra, Drama Desk Award-ra, és Tony Award-ra jelölték, így Anna lett a világon a második legfiatalabb jelölt. Még számos más darabban is szerepelt, de ami még említésre méltó, az A Little Night Music.
2003-ban szerepet kapott a Camp című zenés vígjátékban, majd Fritzi Wagner megformálásáért Best Supporting Actress Chlotrudis Award-ra, és Best Debut Performance Independent Spirit Award-ra jelölték. 2007-ben a Rocket Science című filmben játszotta Ginny Ryerson karakterét. Eért a filmjéért is jelölték: Best Supporting Actress (Independent Spirit Award 2007).
Anna számára az igazi nagy áttörést Stephenie Meyer könyvének filmes adaptációja, a 2008-as Twilight hozta, melyben Jessica Stanley-ként tűnik fel.

2009-re szerepet kapott az Elswhere című filmben, ahol a főszereplőt játssza, akinek a legjobb barátnője (Tania Raymonde) eltűnik. 
Szerepet kapott még a The Marc Pease Experience című produkcióban is, ahol többek között Ben Stiller és Jason Schwatzman mellett tűnik fel. Jason Reitman filmjében, az Up In The Air-nek a szereplőgárdájában is benne van. A film szintén egy adaptáció: Walter Kirn 2001-es könyvének a feldolgozása, ahol a főszereplő elméletileg George Clooney lesz. Majd Anna még egy filmes adaptációban, a Scott Pilgrim vs. The World-ben is szerepet kapott, mely Edgar Wright könyvének, a Scott Pilgrim-nek a feldolgozása.

Anna inspirálói: Parker Posey, Molly Shannon, Amy Poehler.Ashley Greene

 

 

Születési név: Ashley Michele Greene

Születési idő: 1987. február 21.

Születési hely: Jacksonville, Florida, USA

Családi állapot: hajadon

Becenév: Asher, Chewy

Magasság: 165 cm

Hajszín: sötétbarna

Szemszín: sötétkék

Érdekesség: Bevallása szerint elsősorban modell, és nem színésznő

Ashley Michele Greene (született: 1987. február 21-én) filmszínésznő és modell. Ő alakítja Alice Cullent a most elkészülő Alkonyat (Twilight) c. filmben.

Jacksonville-ben, Floridaban született, szülei Joe és Michelle Greene. 17 éves korában leérettségizett és elköltözött Los Angelesbe színészi karierje érdekében.
Ashley-nek van egy testvére, Joe, aki a szüleikkel Jacksonville-ben él.

Színészi pályája előtt, szerpelt a Mest: "Kiss Me, Kill Me" c. klippjében és vendégszereplőként részt vett a népszerű Punk'd c. átverő showban, és a Bostoni Halottkém c. sorozatban.
2008-ban, kiválasztották Alice Cullen szerepére az Alkonyat (Twilight) c. filmben, ami egy hasonló című Stephenie Meyer novella alapján készült.

Kedvenc színésznője Audrey Hepburn, és számára minden idők legjobb filmje az Álom luxuskivitelben (Breakfast at Tiffany's).Nikki Reed


Születési név: Nicole Houston Reed

Születési idő: 1988. május 17.

Születési hely: Los Angeles, California, USA

Foglalkozás: színésznő

Családi állapot: hajadon

Becenév: Nik

Névnap: december 5.

Csillagjegy: bika

Magasság: 169 cm

Szemszín: barna

Hajszín: barna

-A Thirteen (Tizenhárom - Megúszod élve?) című film után visszament a középsuliba, de hiányzott neki a szabadság, az amikor csak forgatnia kellett. Magántanuló lett, de mivel nem működött, rendesen visszament az iskolába, és sikeresen leérettségizett.

-Mostanában leginkább Los Angeles és New York között ingázik.

-A Twilight forgatásán közeli barátnője lett Kristen Stewart.
-Legjobb barátnője Sage Dill, aki a The Dills nevű banda énekesnője.

-Nikki eredetileg szemüveges, de szinte mindig kontaktlencsét hord.
-12-15 piercingje van: hat a bal fülében, öt a jobb fülében, egy az orrában (jobb oldalt), és egy a köldökében. Ezek mellet a bal csuklóján, és jobb oldalon a hónalja alatt egy-egy orosz feliratot is visel magán.

-Imádja az állatokat, és ez mellett vannak kutyái és lovai.

-Érdekesség, hogy Nikki-nek nincs MySpace-es oldala, mert elmondása szerint untatja őt, és szerinte az ehhez hasonlók hülyeségek.


Nicole Houston Reed, vagy ahogy ma már mindenki ismeri, Nikki Reed Nyugat Los Angeles-ben született 1988. május 17-én. 
Édesanyja Cheryl Houston kozmetikus, édesapja, Seth Reed díszlettervező. Nikkinek van egy bátyja, Nathan, és egy öccse, Joey. Édesapjuk zsidó, édesanyjuk cseroki, és olasz felmenőkkel büszkélkedhet.

Otthoni életét a bonyolult szóval jellemezte. Szülei két éves korában elváltak, és ő az édesanyjával maradt. A csendes és a könyvmoly szóval jellemezte magát tinikorában. 12 évesen befejezte a Palms Middle School-t, majd elkezdett lázadni, és érzelmileg lobbanékony lett. Nikki és édesanyja közötti viszony akkor vált igazán feszültté, amikor alig 14 évesen kipróbálta a drogokat, az alkoholt és a..a..azt!. 14 évesen komoly elhatározásra jutott: elköltözött anyjától, és elkezdte saját életét. Nem volt ötlete hogy hogyan, de színésznő akart lenni.

Ekkor karolta fel Catharine Hardwicke rendező, és mindössze hat nap alatt megírták a Thirteen(Tizenhárom - Megúszod élve?) forgatókönyvét. A film készítői látták Nikki elszántságát, akaratát, és eléggé megbízhatónak tartották, (a többi hollywoodi fiatal színésznőt meg megbízhatatlannak), így megkérték rá, hogy játssza el a föszerepet a filmben. 2003-ban jelent meg, így Nikki-t, és a másik főszereplőt, Evan Rachel Wood-ot is ismerté tette. Ez után szerepelt többek között az The Ellen DeGeneres Show-ban is.
Karrierje építgetését folytatta: a 2005-ös Lords Of Dogtown-ban (Dogtown Urai) is feltűnt, ami szintés Hardwicke rendezése. 2006. elején feltünt a Narancsvidékben Sadie karaktereként. Majd szerepelt Santana és Steven Tyler közös számának, a Just Feel Better-nek a klipjében, ugyancsak 2005-ben.
2006. július 14-én megjelent következő filmje, a Mini's First Time. Ebben egy kissé problémás tinit játszott.

2008. február 12-én derült ki, hogy Nikki megkapta Rosalie Hale szerepét a Twilight című filmben, mely Stephenie Meyer azonos című könyvének filmes adaptációja. Érdekesség, hogy ezt a filmet is Catharine Hardwicke rendezte.
A Big O-val és a Dukes-szal készített, és a WJFK 1067 nevű rádióban elhangzó interjú alatt Jason Mewes felfigyelt rá, és leszerződtette a K-11 című filmbe. A szintén Twilight-os Kristen Stewart-tal fog szerepelni, és a dolognak van két érdekessége: a filmet Kristen édesanyja rendezi, és mindketten férfi karaktert alakítanak majd.
Soron következő filmjei, melyeket 2009-ben mutatnak be: Chain Letter - ez egy horror, Nikki szerepe: Jessie Campbell. Privileged - szerep: Lauren Carrington. Last Day of Summer - szerep: Stefanie.Jackson Rathbone

- Kedvenc zenészei, zenekarai, művészei: Robert Johnson, Spenceer Bell, Lou Reed, The Kinks, Tom Waits, Man Man, David Bowie, Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis, Jr., The Stevedores and TV On The Radio.

- Jasper felnéz Johnny Deppre, a híres színészre, mint példakép. 

- Van három nővére.

- Kedvenc focicsapata: Dallas Cowboys.

- Tagja egy zenekarnak, a 100Monkeys-nek. 

- Volt egyszer egy nyelvpirszingje.

- Van egy tetoválása.

- Nem szereti a pókokat.

- Jackson színvak. 

Gyermekként Jackson rengeteg helyen megfordult apja munkája miatt. Szingapúrban született, de élt Maydenben, Jakartában (Indonézia), Londonban, Kaliforniában, Connecticutban, Norvégiában, végül Texasban kötött ki. Jackson részt vett a helyi közösségi színházban, rendkívül aktív volt, focilabdázott, kosárlabdázott és baseballozott is. Ráadásul elindított egy bandát és egy kis üzletet is. A legjobban a színészet és a zene tette boldoggá. Mikor középiskolába ment, elköltözött Michiganbe, és az Interlochen Arts Akadémiára jelentkezett. Itt rengeteg színészi előadáson vett részt. Ezen az akadémián diplomázott. Jackson legjobb barátja egy zenész, Alex Boyd, bemutatta őt menedzserének, Pat Cutlernek, aki rögtön észrevette benne a tehetséget. A filmkarierrt ajánlotta neki. Egyértelművé vált, hogy a színészet való neki. Egymás után kapta a szerepeket sorozatokban és filmekben egyaránt. Később Jacksont áthelyezték Torontóba, ahol jelenleg lakik. A nagy nemzetközi áttörést a Twilight film hozta meg a számára, Jasper Hale-ként. Jackson imádja a filmeket, és szeret tanulni is belőlük és imádja a zenét is.


Kellan Lutz

 

Kellan Christopher Lutz 1985. március 15-én született Dickinson városában, Észak-Dakota államban. Hét testvére van (egy lány, és hat fiú testvére van).

13-14 évesen lezdett el modellkedni, majd a gimnázium elvégzése után Kaliforniába költözött, hogy a Chapman University-re járhasson, és később kémikus válhasson belőle, de meggondolta magát, és inkább színész lett. 
Szabadidejében szeret extém gördeszkázni, baseballozni, kosarazni, úszni, teniszezni, tollasozni, snowboardozni, táncolni, és még számos más sportot űzni. Szereti a horrorfilmeket.
A Twilight forgatásán jó barátságot alakítot ki Ashley Greene-nel és Jackson Rathbone-nal. 
23. születésnapján, amit a Twilight stábjával töltött, ezt nyilatkozta: "I hung out with the cast of Twilight and went on a crazy adventure with a loony cab driver."
Karrierjének hatalmas lökést adott a Twilight című film, mely Stephenie Meyer azonos című könyvének filmes adaptációja. A filmben Emmett Cullen-t alakította.
2009-ben szerepelni fog a 90210 című sorozatban, majd novemberben mutatják be a Twilight második részét, a New Moon-t, Újhold-at. 
Ebben az évben fogják bemutatni többek között a Warrior című filmet, melyben Ashley Greene-nel fog szerepelni.
Eddigi szerepei: epizódszerepek sorozatokban ( Model Citizens, The Comeback, The Bold and the Beautiful, CSI: NY, Summerland, Six Feet Under, CSI: Crime Scene Investigation, Heroes), filmes szerepek ( Stick It, Accepted, Prom Night), videóklipes megjelenések (Hilary Duff - With Love, Hinder - Without You).

Kedvenc helye Dél Afrika.

Igaz barátok lettek Nikki Reed-del, Ashley Greene-nel, Jackson Rathbone-nal, Taylor Lautner-rel, és Robert Pattinson-nal.
Elizabeth Reaser


Születési név: Elizabeth Ann Reaser

Születési idő: 1975. június 15.

Születési hely: Blommfield, Michigan, USA

Foglalkozás: színésznő

Családi állapot: hajadon

Névnap: November 19.

Csillagjegy: ikrek

Magasság: 159 cm

Szemszín: kék

Hajszín: barna

Elizabeth Ann Reaser (született 1975. június 15-én) amerikai színésznő. Három lánytestvére közül, ő a középső.


Elizabeth a a Michigani Bloomfieldban született Karen Davidson (háztartásbeli) és John Reaser (ügyvéd) lányaként. A mostohaapa William Davidson milliárdosüzletember volt. Miután meghalt, Elizabeth édesanyja Karen lett a tulajdonosa a Detroit Pistons-nak. Középiskola alatt több alkalmi munkát is vállalt. Az Oakland University főiskolára járt Rochester Hills-be, Michigan-be, majd végül a Juilliard School-ban diplomázott dráma szakon.

Legismertebb szerepei közé tartoznak a 2005-ban forgatott "Maradj!"-ban, a "Kőkemény család"-ban, és a "Saved"-ben. 2008-ban főszerepet kapott a CBS Fantasy/Dramedy-sorozatában a "The Ex-List"-ben, amiben a sorozat főszereplőjét, Bella Bloomot játszotta, amely egy (csonka) évad után végett ért.

2006-ban a Jury Award díjat kapta meg a Newport Beach Film Festival-on a Sweet Land-ban nyújtott alakításáért. 2007-ben ugyanezért a filmért a Independent Spirit Award-on a Best Female Lead kinevezést nyerte meg. Ugyanebben az évben, vagyis 2007-ben a Primetime Emmy Award-on a Outstanding Guest Actress díjat nyerte meg a Grey's Anatomy-ban nyújtott kiemelkedő alakításáért. Amiben egy terhes, amnéziában szenvedő nő játszott.

2008-ban készítették el, Stephenie Meyer bestsellerének a Twilight-nak a filmes adaptációját, amelyben Esme Cullen-t alakítja.
A könyvsorozat további megfilmesítésében is ő láthatjuk Esme szerepében. Peter Facinelli


Születési név: Peter Facinelli

Születési idő: 1973. november 26.

Születési hely: Queens, New York, USA

Foglalkozás: színész

Családi állapot: nős, 3 gyereke van

Partner: Jennie Garth

Névnap: június 29.

Csillagjegy: nyilas

Ozone Park-ban, Queens-ben nőtt fel, az olasz emigráns, Bruna, háztartásbeli, és Peter Facinelli, Sr., pincér, fiaként. Színészetet tanult a the Atlantic Theater Company Acting Schoolban New York Cityben; a tanárai között megtaláljuk William H. Macy-t, Felicity Huffman-t, Giancarlo Esposito-t, és Camryn Manheim-et is.

Későbbi feleségével, Jennie Garth-tal, 1996-ban találkoztak egy filmes rendezvényen. 2001. január 20-án házasodtak össze. Három kislányuk született: 1997. június 22-én Luca Bella, 2002. december 6-án Lola Ray és 2006. szeptember 30-án Fiona Eve.

Szerepelt az "Árnyék nélkül 2."-ben Christian Slater-rel. Szerepelt még a "Fiúk az életemből"-ben, "A Skorpiókirály"-ban és a "Buli az élet" című filmekben. 2004 és 2005 között, vendégszerepelt az HBO "Sírhant Művek" c. sorozatában. Másik vendégszereplése a "Damages" c. sorozatban volt, Gregory Malina szerepében, 2007-ben.

2008-ban tartott castingon elnyerte dr. Carlisle Cullen szerepét, Stephenie Meyer bestseller könyvsorozatának filmes adptációjában. 2008-ban mutatták be a sorozat első részét, a Twilight-ot.


Taylor Lautner

-Jó barátságban van a 2005-ös The Adventures of Sharkboy and Lavagirl 3-D c. film másik két főszereplőjével, Taylor Dooley-vel és Cayden Boyd-dal.

-Imád amerikaifocizni és baseballozni. Szereti nézni az egyetemi focibajnokságot, a kedvenc csapata a Michigan Wolverines.

-Van egy húga, akit Makena-nak hívnak.

-2008-ban megszerezte a jogosítványát.

-Miután befejeződtek a Twilight forgatásai, el kellett kezdenie gyúrni, hogy a The Twilight Saga másik három részében is ő játszhassa Jacob karakterét.:D

-Első lett az Access Hollywood "Top Five Hollywood Abs"szavazásán.

-Az amerikai People magazinban 2009-ben bekerült a "100 legszebb ember" toplistába.

-Közeli barátságba került Nikki Reed-del és Kristen Stewart-tal;Gishel Rafael-lel és Alyson Stoner-rel viszont a legjobb barátok.

-A Valencia High School-ba jár a 2008/09-es tanévtől. Jelenleg magántanuló.

-Tagja a "LA Hip Kids"-nek, ami egy hip-hop tánccsoport, és a "Hot Shots"-nak, melyben jazz-t táncol. Továbbá tagja még a Hart Baseball Program-nak is.

-2008-ban szerepelt Cassi Thomson "Caught Up In You" című videoklipjében.

-Hat éves korában kezdett el karatézni; Fabiano's Karate Iskolába járt Hollandban, Michiganben. Az ezután következő években sorra nyerte a versenysorozatokat. Majd felkérték, hogy edzzen együtt Mike Chat-tel a hétszeres karate világbajnokkal. Nyolc évesen megkérték, hogy képviselje az országot a 12 évesek és az alattiak korosztáyában a World Karate Association-on, ahol azzal bizonyított, hogy a Junior World Forms and Weapons bajnoka lett, és nyert három arany érmet. Tovább virágzott a harcművészeti körútja: 2003-ban, csak 11 éves volt, első helyezést ért el a világon a NASKA's Black Belt Open Forms-on, Musical Weapons-on, Traditional Weapons-on és Traditional Forms-on és tizenkét évesen három Junior World Championships-ja volt a fekete öve alatt. 


Bár nagyon szereti a karatét, őt is utól érte a színészet; hét éves volt, amikor egy színi tanár rábeszélte, a harcművészeti sikerei után, hogy jelentkezzen egy Burger King reklámra Los Angelesben. Bár sikertelen volt a próbálkozás, annyira megtetszett neki ez a tapasztalat, hogy eldöntötte színjátszással szeretne foglalkozni. Hamarosan már, oda-vissza utaztak a családjával az otthonuk Grand Rapids és Los Angeles között szerepek reményében. Tíz éves volt, amikor a családjával átköltöztek Los Angelesbe, mert teljes állású gyerek színésszé vált.

A karrierje 2001-ben indult el, amikor mellékszerepben tűnt fel A nindzsa árnyéka c. filmben. Ezután feltűnt pár rész erejéig a Summerland, The Bernie Mac Show, és My Wife and Kids c. sorozatokban. Több televizíós műsorban és mozi filmben is voltak kisebb szerepei, beleértve The Nick & Jessica Variety Hour is. A televizíózás mellett sikeres lett, mint szinkron színész. Elfogadott egy visszatérő szerepet a Danny Phantom, animáció sorozatban mint Youngblood, de vannak szerepei a What's New, Scooby-Doo?-ban és He's a Bully, Charlie Brown-ban is. A nagy áttörést számára 2005-ben, tizenhárom évesen, az volt amikor elnyerte a Cápasrác szerepét Robert Rodriguez filmjében a Cápasrác és Lávalány kalandjai 3-D- ben. Három hónapot töltöttek a helyszínen, Austin-ban, Texasban. Hónapokon belül sikeresen felvételizett Eliot Murtaugh szerepére a Tucatjával olcsóbb 2. c. filmbe.
2008 októberében, Christian Slater fiat alakította egy televizíós sorozatban a My Own Worst Enemy, amelyet 9 rész után elkaszáltak a készítők.

Ugyanebben az évben Jacob Black szerepében jelent meg az Alkonyat (Twilight) c. mozifilmben, amely Stephenie Meyer bestseller regénye alapján készült.
A rendező váltás miatt felmerült a hír, hogy a The Twilight Saga második részének megfilmesítésében, nem ő fogja alakítani Jacobot, mert nem volt megfelelő a testalkata ehhez az epizódhoz. De végül is a hosszú edzések meghozták az eredményüket és megkapta a második részben, a New Moonban Jacob szerepét.Rechelle LeFevre

 

 -Kevenc színésznői: Kate Winslet, Cate Blanchett, Katharine Hepburn, Meryl Streep és Laura Linney.

-kedvenc zenék: David Bowie, Joni Mitchell, Chapman, Patti Griffin ,The Dixie Chicks

-Egy interjúban bevallotta, hogy imádja Miley Cyrust, a See You Againt 6 teljes napon keresztül hallgatta.

-Mindig is énekesnő akart lenni, de miután végigtáncolta Madonna dalaira a házat, rá kellett jönnie: nincs hozzá tehetsége.

-Mikor le kellett írnia Victoriat ezeket a szavakat használta rá: fenyegető, meg nem bocsátó, bosszúálló, elárult, állati, sebesült, vad.

Rachelle Kanadában, Quebec-ben született és nevelkedett fel. Az apja angoltanár, anyja pedig pszichológus. Három lánytestvére van, és mindannyian beszélnek egyaránt angolul és franciául.
Rachelle a Centennial Academy-ra járt, ami egy privát középiskola, majd később kreatív művészeteket tanult a Dawson College-on.
Massachusetts-ben két nyáron át színészetet tanult, majd a McGill University-n irodalomból diplomázott.
Mikor Westmount-ban pincérnőként dolgozott egy sushi bárban, egy törzsvendég segített neki bejutni a Student Bodies, egy televíziós sorozat meghallgatására. A szerepet nem kapta meg, de visszahívták egy másik sorozat szereplőválogatására, a Big Wolf on Campus-éra, amiben végül meg is kapta Stacey Hanson szerepét 1999-ben.
Olyan filmekben tűnt fel eddig, mint a George Clooney által rendezett Confessions of a Dangerous Mind, vagy a 2003-as romantikus komédia, a Hatley High.
2004-ben Kaliforniába költözött, és szerepet kapott a Chazz Palminteri által rendezett Noel c. filmben, majd a Head in the Clouds c. filmben, Penelope Cruz és Charlize Theron mellett.Weblap látogatottság számláló:

Mai: 8
Tegnapi: 12
Heti: 25
Havi: 273
Össz.: 132 033

Látogatottság növelés
Oldal: Twilight-szereplők életrajzai.(: ^^ <3 <3 Áháháááá--Imádomdomdomdomdomdomm.;)
ஐ●ღ♥Csajszioldal♥ღ●ஐ - © 2008 - 2024 - legjobbcsajszioldal.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »