ஐ●ღ♥Csajszioldal♥ღ●ஐ

Igazi csajszioldal,csajszitól,csajsziknak.!.(:


A Volturi gyakorlatilag a Vámpírok uralkodó családja. A Cullenékkel ellentétben ők nem folytatnak vegetáriánus életmódot. A Volturi tagjait a hatalom tartja össze. Minekekelőtt a törvény betartását kulcsfontosságúnak vélik, ezért ha valaki felfedi kilétét az emberek előtt annak életével kell fizetnie. A Volturi tagjai páratlan képességgel rendelkeznek:

Jane Volturi: Puszta gondolatával is fájdalmat tud okozni más vámpíroknak. Aro gyüjteményének egyik ékköve.

Alec: Jane ikertesója, ő képes megfosztani áldozatát minden érzékszervétől. Amikor a Volturi tanácskozik akkor van nagyobb szerepe ugyanis szinte teljesen menekülésre képtelenné teszi azt akiről éppen ítélkeznek.

Aro: Ő a királyi uralkodó család egyik tagja. Képessége, az hogy egyetlen érintésből olvasni tud az áldozat gondolataiban. Szeret maga körül tudni páratlan tehetségű vámpírokat. Őt védi palyzsával Renata, aki mindig árnyékként követi.

Marcus: Különleges képessége, hogy meg tudja állapítani a két vámpír vagy ember közti kapcsolatot, legyen az barátság vagy szerelem. Inkább az unottság jellemzi karakterét.

Caius: Nem titkolja ellenszenvét a Cullenekkel kapcsolatban, mivel ők másfajta életmódot folytatnak. Szintén a királyi uralkodó család tagja.

Demetri: Nyomkövető vámpír, mindenkit bárhol meg tud találni. Felix pedig a testőrség egyik vámpírja.

Chelsea: Különleges képessége az, hogy meg tudja változtatni az egy csapaton belüli emberek kötelékét, és így viszályt szíthat.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 10
Tegnapi: 5
Heti: 10
Havi: 311
Össz.: 132 760

Látogatottság növelés
Oldal: Infók a Volturiról.:3
ஐ●ღ♥Csajszioldal♥ღ●ஐ - © 2008 - 2024 - legjobbcsajszioldal.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »