ஐ●ღ♥Csajszioldal♥ღ●ஐ

Igazi csajszioldal,csajszitól,csajsziknak.!.(:

" Úgy látom nagyon vonzódsz azokhoz a karakterekhez akik dacosak így állandóan harcoilnak valakivel mind érzelmileg mind pedig fizikailag is egyaránt. Mi az ami szerinted Malorry esetében a legnagyobb küzdelmet jelenit?" 

Kristen:"Azt hiszem ő csak egyszerűen próbálja túlélni azt ami körülveszi őt, ő próbál nem összeroppanni a terhei alatt, amik eléggé súlyosak. Egy nagyon durva és kemény világba csöppen bele, neveltetésileg pedig szintén hasonlóakat kellett megtapasztalnia. Ezek a dolgok nagyon nehezek egy átlagos lány számára a mai világban, és ez az ami őt az utcára kényszerítette. Mallory nem veszi észere, hogy neki szüksége van emberekre, akikben megbízhat akikre számíthat akik szerethetik őt. Majd bekerül a képbe Doug és ő végre megérti azt, hogy nem halat meg telesen még élhet és még van remény számára arra, hogy egy jobb életet létesíthessen távol az utca borzalmaitól." 

"A Twilight és a New Moon között jött elő a Welcome To The Rileys. Sőt gyakorlatilag már a Twilight előtt olvashattad, amikor még nagyon fiatal voltál. Úgy érezted akkor abban a pillanatban az életeben, hogy készen állsz egy elszabadult sztriptízre?" 

Kristen:"Azt hiszem 16 voltam vagy talán még nagyon friss 17 éves, ekkor olvastam el először a Welcome to the Rileys forgatókönyvét. Nagyon megfélemlítettek,én úgy éreztem, hogy akkor még nem állok készen erre a szerepre, éppen ezért is jött jól számomra az, hogy a film tényleges forgatása csak sokkal később vette kezdetét. Mert ha akkor rögtön belevágunk és nagyon nem tudtam volna mit kezdeni magammal."

BackStage.com-nak van egy nagyon nagy interjúja Kristennel, akkor készítették mikor a csajszi új filmjét a Welcome To The Rileyst promózta. Most pedig jöjjön csak az összevágott interjú csak válaszok keretin belül: 

" Kristen Stewart mindenki számára egyszerűen csak a Twilightos lány. Kristen életét gyökeresen megváltoztatta a tiltott szerelem által sújtott Bella Swan karaktere így a vámpír romantika felhelyezte őt a tinisztárok örök térképére. 

A Legtöbb tinisztár kihasználta volna az így szertezz ismeretséget és egy csomó hasonló témájú filmben csillogtatta volna meg tudását még jobban fényesítve csillagát. Kristen azonban nem ezt a könnyen járható utat választotta, ő a kihívást kereste a komoly filmek világa iránt így jutott el addig, hogy egy valódi ikont játszhatott el a mozivásznon mégpedig a gitárhősnőt Joan Jett-et. Kristen reméli azt, hogy azok akik Bella révén ismerték meg ugyanúgy el fogják ismerni a többi munkáját is, a Twilighttól teljes mértékben különböző filmekben. 

"Van egy út amin most lefelé haladok az út mellett azonban teljesen különböző filmek sorakoznak fel, én pedig ezt elfogadom."-mesélte Kristen De ugyanakkor én mikor kezdek egy filmet forgatni akkor azt szeretném ha az emberek magamat látnák bennem és úgy indulnának el nem pedig úgy, hogy nézzük csak a Twilightos lány vajon meg tudja e csinálni." 

Kristen elmesélte, hogy ő nagyon hálás a Twilightnak na meg ennek az egész vámpírdolognak hiszen az emberek így ismerhették meg azonban már gondoskodott arról, hogy a sorozatok után ne legyenek totál Bella érzetű szerepei, nem azért mert megunta vagy mert már nem bírja hanem egyszerűen mert haladni akar azon az úton tovább ami még előtte áll. Pontosan ilyen szerep volt számára a Welcome to the Rileys. Az Utcán élő nagyon nyers de legbelül érzéki sztriptíz táncos Malloryt alakítja Kristen ebben a filmben olyan színészekkel együtt dolgozva mint James Gandolfini és Melissa Leo. 

"Annyira örültem annak, hogy még vártunk a filmmel így később kezdjük a forgatást hiszen mire 18 lettem úgy érzem, hogy szorult belém annyi magabiztosság és annyit változtam, hogy megértem a szerepre."-mondta Kristen most 20 évesen. "Emlékszem mikor először olvastam a forgatókönyvet akkor 16 éves voltam és túlságosan fiatal ahhoz, hogy Malloryként alakítsak." 


A Water For Elephants miatt rengeteg magazin készít interjút a sztárokkal, ezúttal az In Style Magazin által készítettet egy részét olvashatjátok el, a mikrofon végén pedig Robert! 

-"Tini bálványként kezdet, most azonban igazi színésszé váltál." 

Robert:" Valóban, ezen a változáson Cristoph Waltz-zal együtt mentem át, ami keretein belül beleszerettem Marlenaba, (Reese), aki az ő feleségét alakította. Utaztam egy cirkusszal, körüljártam Amerika számos táját, amelyek Hollywoodtól messze terülnek el. Természetesen vannak sötét jelenetek ebben a filmben, akárcsak az életben. Bír egy életmentő szerelemmel, amiben én hiszek. Úgy vélem, hogy nem vagyok nyálas, de romantikus típus vagyok." 

-"A Te rockos éned: Az embere azt mondják, hogy számos estét töltöttél már el a barátaiddal Tom Waits-et, vagy éppen Van Morrison-t hallgatva, illetve néha Jeff Buckley is előkerült." 

Robert:"A zene az egyik legfontosabb szempont az életemben. Remélem, hogy egyszer majd játszatok egy filmben, amely Buckleyről szól. Érdeklődöm a kreativitását illetőleg, nagyon jó a hangja is, illetve az élete is beleértve az 1997-es évet, amikor belefulladt a Mississippibe." 

-" Milyen szinten használod az internetet?" 

Robert:" Gyakorlati használója vagyok. A múlt évben a kedvenc filmem a The Social Network volt, és egy nap szeretnék majd együtt dolgozni David Fincherrel. Minden amit csinál érdekes, megkapja a színész legjobb énjét a filmek során, ezért csodálom Jesse Eisenberget." 

-"Mr. Pattinson te egy ideál vagy. Nos, milyen a tiéd?" 

Robert:"Jack Nicholson. Hatalmas karrierje volt és mindig teljesen uralta a karaktereit. Majd a végén a legtöbb ember számára én leszek Edward, a vámpír az én életemben azonban csak Rob maradok. Ugyanolyan a hajunk is. Azonban amikor elolvasok egy cikket a hajmaról, akkor nevetek, méghozzá nagyon." 

-"Most az útról: Mi hozott el téged Londonból Hollywoodba?" 

Robert:" A nehéz munka kilátások. Nem voltak valami jó tapasztalataim színészként, pózoltam nagyon ügyetlenül modellként, majd jött a mozi. A Vanity Fairben én voltam Reese fia, azonban ebben a filmben már a szerelmét alakítom." 

-"Hogy őszinte legyek, nem túlságosan remek tananyag." 

Robert:" Nem, és én soha nem voltam abban biztos, hogy színész szeretnék lenni: mindig is azt hittem, hogy író leszek vagy zenész. Azonban egy kalandos úton beleszerettem a moziba. Majd megtaláltam a fegyelmet és az etikát, illetve had mondjam el neked, hogy a belső hívás volt az, ami segített nekem abban, hogy megfelelő struktúrájú legyen az életem." 

-"A hírnév a következő, méghozzá a nem emberi: a vámpír hírnév. Hogyan védi meg Rob Pattinson magát azoktól a Rajongóktól, akik csak a hírességet látják benne, akik csak az iránt érdeklődnek?" 

Robert:"Én mindig szerettem a mozit, ez egyfajta szenvedély nálam. A mozi a legfontosabb, a legigazibb kommunikatív feladat: álomba merít, szélesíti a képzeltünket, és igen, segít abban, hogy jobb emberré válj. Elkezdtem tanulni franciául, mert érdeklődöm a rendező, Godard iránt. Ezek a dolgok nem tesznek engem hírességgé még akkor sem amikor csatlakoztam a Hollywoodi élethez." 

-"Mennyire volt fontos a család az oktatást illetőleg?" 

Robert:" Mindig is egy szolid család állt mögöttem, két nővérem van. Lizzie zenész mint én: igen, és tudok zongorázni és gitározni továbbá írtam dalokat a Twilight film részére. Emlékszem az állami iskolában töltött napjaimra a Harrodianban. ahol nem voltam rendkívüli tanuló. A családom megtanított a realitásra, a visszautasítás elviselésére. Én soha nem gondoltam illetve soha nem gondolom maga most sem jobbnak az Amerikaiaknál, csak azért, mert én Londonból jöttem." 

-"Nagyon keveset tudunk az életedről. Mint férfi, mint színész hogyan írnád le magad?" 

Robert:" Az apám, Richard autókat ad el, már jó néhány éve, míg anyukám ügynökként dolgozik a show üzleti világában. Az iskolában szinte véletlenül kezdtem el színjátszással foglalkozni, továbbá játszottam egy zenekarban. Soha nem kértem túl sok ruhát vagy cipőt és azt hiszem soha nem is fogok. Sokat olvasok: kedvenceim az Orosz írók, így Dostoevskij és Nabokov. Sokat nevetnek rajtam a stábtagok, mert mindig olvasok. Mostanában olvastam újra a kedvenc angol írómtól, Martin Amistól. Az ő könyvei rendkívüli beszámolók a mai életről, és a pszichológiáról." Weblap látogatottság számláló:

Mai: 21
Tegnapi: 12
Heti: 38
Havi: 286
Össz.: 132 046

Látogatottság növelés
Oldal: Interjúúúúúúú Kristen-nel és Rob-bal.(Ł)
ஐ●ღ♥Csajszioldal♥ღ●ஐ - © 2008 - 2024 - legjobbcsajszioldal.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »