ஐ●ღ♥Csajszioldal♥ღ●ஐ

Igazi csajszioldal,csajszitól,csajsziknak.!.(:

Nem tudom,hogy te,kedves olvasó hogy vagy vele,de én imádom az ezotériát!Ezen a lapon kedvenc témámnak élek,remélem neked is tetszeni fog!:)


Jóslás: nagy gyümölcsjóslás:

Válasszd ki a kedvenc gyümölcsödet az itt felsoroltak közül,majd lejjebb megtalálod a saját jellmzésedet,amit a kedvenc gyümölcsből tudtam meg.

A gyümölcsök:

-Eper:

-Banán:

-Málna:

-őszibarack:

-Kiwi:

-görögdinnye:

-kókusz:

-szőlő:

Jellemzés:

-Ha az eper a kedvenc gyümölcsöd:Koránérő tipus vagy,a szüleid elég korán a saját utadra engedtek,és bizony nem sokat botlottál az életedben!Mindenhol feltalálod magad,még a legrosszabb körülmények között is.Neked kitárul bármikor a világ,még akkor is,ha az adott körülmények korlátok közé szorítt.

-Ha a banánt választottad kedvenc gyümölcsödnek:Igazán imádnivaló vagy.:)A banán sárga,üde színe arra utal,hogy mindig mindennek a naposabb,jobb oldalát nézed.Nagyon optimista vagy.Sok mosoly,és kedvesség szorult beléd,ami igazán jó tulajdonság.Nagyszerű ember vagy kedves,és melegszívű,valamint a barátaidra és a szüleidre felnézel.Tipp:Mindig maradj ilyen jó ember!

-Ha a málna a kedvenc gyümölcsöd:Te magad olyan vagy,mint egy érett, piros,zamatos málna,aki rengeteget mosolyog,és nem nagyon áll le siránkozni.Ha baj ér gyorsan átgondolod,hogy hol hibáztál,és új lappal kezdessz mindent...Könnyen megtalálod a közös hangot bármilyen emberrel,és ugyan úgy tudsz társalogni egy utcaseprővel,mint a miniszterelnökkel.

-Ha az őszibarackot választottad:Az élet édes oldalát élvezed,és szeretsz mindent,am kerek egész,ha valami nem stimmel,vagy tele van problémával,te azt gyorsan és könnyedén kikerülöd.Odavagy mindenért,ami életteli,vonzó és ragyogó.Gyorsan megbocsátassz,nem szereted a haragot.

-Ha a kiwi a kedvenc gyümölcsöd:Nem adsz fel semmit egykönnyen,minden apróságban megtudsz kapaszkoni,az ici-piciből óriásit tudsz ,,építeni",és minden apróságnak tudsz örülni.Bár kedveled a társaságot,jól érzed magad egyedül is.

-Ha a görögdinnyét választottad:Nagyon természetközeli személyiség vagy!Tele vagy gondoskodási ösztönnel,befogadóképességed ÓRIÁSI,bárkinek segítő jobbot nyútassz.Óriási energiád,tettvágyad és szorgalmad ellenére,sokszor szégyenlős is tudsz lenni,de ezt jól tudod palástolni.

-Ha a kókuszt választottad:Olyan vagy,mint egy igazi kókuszdió.Kívül szúros,mogorva acodat mutatod a külvilágnak,de aki képes ezt áttörni,sokszor csodát találhat!Néha-néha hajlassz a makacsságra,de keményfejűnek igazán nem vagy nevezhető!

-Ha a szőlő kedvenc gyümölcsöd:Nagyon sokoldalú vagy,annyira,mint a külön szemekből álló fürt.Kreatívtásod valójában irigylésre méltó!Udvarias természetű vagy,de néha vannak érzelmi hullámvölgyeid,amin könnyen át kell ,,haladni".Szereted a szépséget,minden szépséggel kapcsolatos téma igazán érdekel téged.Weblap látogatottság számláló:

Mai: 11
Tegnapi: 12
Heti: 28
Havi: 276
Össz.: 132 036

Látogatottság növelés
Oldal: ezotéria,jóslás
ஐ●ღ♥Csajszioldal♥ღ●ஐ - © 2008 - 2024 - legjobbcsajszioldal.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »