ஐ●ღ♥Csajszioldal♥ღ●ஐ

Igazi csajszioldal,csajszitól,csajsziknak.!.(:


Ashley Greene mostanában promózza új filmjét, a Skatelandot, amely május 13.-án üti meg az amerikai mozik vetítővásznait, a promó keretein belül készített vele egy interjút a NextMovie, amelynek egy részletét olvashatjátok! 

NM:" Volt egy Butter című filmed, amely egy vígjáték volt, illetve a thriller Apparitionban is szerepeltél. Ezek a filmek nagymértékben különböznek egymástól, ahogyan a Skateland illetve a Twilight is. Mi az, amit el tudsz mondani róluk?" 

Ashley:"A Twilight adott nekem egy nagyon jó alapot, amelyre építhetek és ami ugródeszkának sem utolsó a számomra. Ugyanakkor szeretnék valami mást is mutatni az embereknek, nem csak Alice Cullen karakterét. A Butter című film volt az én első vígjátékom, ami nagyon idegesítő is volt. Nagyon sokat beleraktam ebbe a filmbe. Beszélgettem Ty Burrell-el, aki szerintem zseniális, és Jennifer-rel [Garner] is, aki pedig szuper édes. Mindenki nagyon nyitott volt, hajlandóak voltak beszélgetni bármiről, amit csak csináltak eddig. Ez egy igazán király élmény volt, valami olyasmi amire nagyon büszke vagyok. Az Apparition keretein belül volt az én első stúdiós munkám, ami nagyon nagy dolog. Természetesen nagyon izgultam miatta. Azt hiszem az ami a leginkább vonzott a filmben az az volt, hogy néha a thrillerekben a lányok nem a legprovokatívabbak, nem a legokosabbak, de a kulcsfontossággal rendelkező fordulatpont az az volt, amikor az én karakteremet, Kellyt próbáltuk, provokatívvá, furfangossá tenni. Azt hiszem, hogy amikor speciális effektusokkal kell dolgoznod, akkor hirtelen bele kerülsz egy másik birodalomba, így volt ez velem is, érzelmileg olyan helyeken járhattam, amelyeken még soha. Ez olyasvalami volt, amiért nagyon izgultam, pontosabban azért, hogy ti is láthatjátok majd. " 

NM:" Mindenki a The Hunger Games-ről beszél, mint a következő nagy Twilight szerű dolog. Olvastad már őket?" 

Ashley:"Én már határozottan hallottam róla. Nagyon fontosnak tartom, azt, hogy úgy alakítsam az időmet, hogy olvasni is tudjak, mert az összes barátom hatalmas Rajongója ezen tipusú könyveknek. Nagyon várom, hogy bemutassák a filmet, bárki kapjon benne is szerepet, mert remélhetőleg ez lesz nekik a potenciális Twilight. " 

NM:" Mi a kedvenc focicsapatod?" 

Ashley:" The Florida Gators… Ha valaha is úgy döntöttem volna, hogy főiskolára megyek, akkor ez az ahova mentem volna." 

NM:"Te egy nagyon divatos lány vagy, mit szólsz a 80-as évekbeli cuccokhoz?" 

Ashley:"Számomra a divat mindig nagyon jó időtöltés és móka. És határozottan biztos vagyok abban, hogy ez kívül volt az én dobozomon, ami inkább a kicsit sötétebb ruhákkal van tele tehát tipikus lány vagyok. De nagyon jó időtöltés volt ezt csinálni. Nézegettem képeket az anyukámról és az egészben az volt a legviccesebb dolog, hogy én teljesen úgy néztem ki, mint ő. Hátborzongató volt, a haj, a smink, és a ruha egyaránt. Mikor is úsztam volna meg a kék szemhéjfestéket, a Farrah Fawcett-es hajat, hogy a neon-inget és a rövidnadrágot már ne is említsem? De tényleg vicces volt." 

NM:" Gondolod, hogy fair az a színészekkel szemben, hogy a nézők már most sürgetik őket a következő Alkonyat vagy éppen a következő Harry Potter film miatt?" 

Ashley:" Én úgy gondolom, hogy ez igazságtalan, és plusz nyomás nehezedik ez által a színészekre. Azt hiszem egyetlen negatív dolog van ebben méghozzá a nyomás, amit így el kell viselniük. Ugyanakkor biztos vagyok abban, hogy az emberek szeretnék, hogy legyenek önálló vállalkozású filmeink is, nem csak az Alkonyat és a Harry Potter, de szerintem ez csak azt jelenti, hogy nagyon magasak az elvárásaik velünk, színészekkel szemben."   

Greene kisasszonyt mostanában rengetegen ragadták mikrofonvégre, de ez természetesnek is mondható a Skateland, az újonnan megjelenő filmje miatt. Ezúttal az Allure Magazin készített vele egy interjút, amelynek egy részletét olvashatjátok. 

Allure: " A filmbeli karaktered, Michelle nagyon ott volt a zenében. Neked van kedvenced a 80-as évekbeli zenék közül?" 

Ashley:" Nem, nincsen., ugyanis egészen a filmig nem voltam túl jártas a 80-as évek zenéiben. Úgyhogy nagyon jó volt az, amikor a kezünkbe nyomtak egy teljesen telepakolt iPod-ot, ami által bevezettek minket The Cure-ba illetve Joy Division-ba." 

Allure:"Mit gondolsz, kinek volt a legjobb retro kinézete?" 

Ashley:" Farah Fawcett. A legjobb haj a 80-as években. Határozottan. Az ő haja volt az, ami ihletet adott az én karaktereméhez." 

Allure:" A filmben kék szemhéjfestéket is viseltél, a való életben megtennéd?" 

Ashley:"Valószínűleg nem, de nagyon klassz volt a film forgatása alatt. De tudod mit? Talán egy másmilyen árnyalatot igen, mondjuk egy nagyon tiszta kéket, ami nem annyira intenzív." 

Allure:"Van olyan 80-as évekbeli trend, ami nagyon tetszik neked?" 

Ashley:"Szeretem a nagyon fényes, élénk neon színeket. Van egy nagyon csodálatos neon zöld kiegészítőm, ami poppos csillogás ad hozzá az egészhez. Néhány retro-ihlette darab is van a szekrényemben, de azok nem teljesen a 80-as évekbeli stílust képviselik." 

Allure:"Van olyan mai trend alapján készült ruhadarab, amit nem veszel fel?" 

Ashley:"Igen, a Boyfriend farmernadrágok, azok egyszerűen nem állnak jól rajtam, hiába próbálom. Halle Berry-re mondjuk csodásan passzolnak, mondjuk rajta minden jól áll." 

Allure"Teszel fel sminket magadra, vagy valami hajtrükköt végre hajtasz e akkor ha profikkal dolgozol?" 

Ashley:"Határozottan. Képzeld el, hogy órákon keresztül ott ülsz és figyeled őket, ahogyan dolgoznak a hajadon vagy éppen sminkkelnek. Emlékszem, arra amikor elkezdtem ebben a szakmában dolgozni akkor mindig megkérdezték tőlem, hogy van e valami különlegesség amit ki szeretnék próbálni vagy ami nem tetszik. Én meg mindig mondtam, hogy Nem nincsen semmi, azt csinálsz amit szeretnél. De most már egy kicsit másképpen állok hozzá, már azt mondom, hogy a szemöldököm maradjon így ha lehet. Megtanultam, hogy az ami jól áll nekem. Azt hiszem a legjobb szépségápolási tipp az, hogy megjegyeztem: a szemöldököm az arcomtól függ és a vékonyabb nem mindig jobb. Ez volt az a dolog, amivel mindig is próbálkoztunk gimiben- minél vékonyabb szemöldök, már-már szuper vékony." 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 22
Tegnapi: 12
Heti: 39
Havi: 287
Össz.: 132 047

Látogatottság növelés
Oldal: Úgyszint interjú csak most Ashley-vel.(ŁŁ)
ஐ●ღ♥Csajszioldal♥ღ●ஐ - © 2008 - 2024 - legjobbcsajszioldal.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »